Jessica Blockström

Oldie but goldie – Skincitys julkalender 2022

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för julkalender från Skincity.*

Har du börjat fundera på om det ska bli en julkalender med skönhetstema det här året? Eller har du kanske redan slagit till på en? De senaste åren har lanseringarna kommit allt tidigare, den första landade i butik redan i augusti faktiskt. Men det finns en där man håller lite längre på karamellen. När det väl sker så blir det dock med en smäll. För ända sedan Skincity började sälja sin första julkalender för 7 år sedan har det sagt poff så är pjäserna slut.

Skincitys julkalender genom åren

den första julkalender som skincity lanserade
Julkalender nummer ett från Skincity kom 2015, här med grundaren Annica Forsgren. Fler gamla godingar kan du se längre ner.

 

De har sett lite olika ut. Den första var ganska traditionell med peta upp-luckor, något år var det en mjuk rosa beautybox med påsar och flera gånger har man bjudit på en kartong med mindre lådor att dra ut. Nästan alla år har man lyckats fixa härlig lyxkänsla. Det här året har man gjort något nytt. The Skincare Calendar är mer som en byrå med två stora lådor. En under locket och en i nedre botten. Byrån är fylld med 25 påsar och aldrig någonsin har jag faktiskt blivit så glad så många gånger när jag gått igenom innehållet. Här finns inte mindre än 12 stycken som jag är extra nyfiken på och det är svårslaget när det kommer till en skönhetsredaktör som får testa det mesta.

Beautykalenderns bästa ”luckor”

Kul den här gången är också att du får testa på Skincitys nya märke Planteque. Till skillnad mot framför allt förra året, då man fick mycket kritik, är det dock inte alls så mycket produkter från just de egna varumärkena. Bara några väl valda pärlor. Mycket minisar men inte provpåse-små utan bra resestorlekar. 15 ml av en dagkräm räcker ändå länge.  Jag ser redan fram emot den 1, 4, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 23, 24 och 25 december och man går ut stenhårt med en toppenprodukt i första påsen. Om du köper denna – hör gärna av dig och berätta vilka dagar du gillat bäst. Resten är verkligen inte dåliga heller men mer saker jag personligen redan känner till, har testat flera gånger och kanske inte trillar av stolen för. Men bra ändå för den som är intresserad på hudvård. Vill du tjuvkika? Kolla längst ner i det här inlägget.

Märken du hittar i år

Det här snillet ligget bakom en av stjärnorna i årets julkalender. Vet du vem han är?

 

The Skincare Calendar innehåller den här gången dessa märken: Babor (ej ampull), By Wishtrend, Clarins, CLE Cosmetics, Dr Ceuracle, Dr Levy, Dermalogica, ESPA, Evolve Beauty, Filorga, Hello Sunday, Instytutum, Kiehls, Klairs, Make the Make, Maria Åkerberg, Ole Henriksen, Paulas Choice, Plantheque, Skinceuticals, Skincity Skincare, Sensai och Verso.

Snabb på bollen

Jag tycker verkligen denna är fin och den är så diskret att det går att använda den efter juldagen. Perfekta lådor att lägga foundation i eller kanske samla något annat man vill spara. Själva konstruktionen känns också gedigen så jag tror den kommer hålla ett tag. Däremot kan det bli knepigt att lägga vantarna på denna julkalender. Som jag nämnde tidigare så säljer den slut snabbt. Och det är nog min enda invändning. Jag tycker det blir lite larvigt. Varför inte göra tillräckligt många om man vet att det brukar bli ett galet sug? Det bidrar bara till hets.

Ur arkivet

 

2018 lanserade man denna Libertys-inspirerade julkalender och var nog en av de första i Sverige att köra med utdragbara lådor.
Denna sockersöta beautybox med satinklädda väggar och varsamt knutna påsar gjorde också succé när den släpptes 2020. Sajten kraschade till en början och en timme senare var den slut.

 

The Skincare Calendar från Skincity kostar 1699 kr men har ett värde över 6000 kr. Den släpps kl 10 idag den 4 oktober. Du hittar den exklusivt här på Skincitys webbshop. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

12

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.