Jessica Blockström

Hetaste färgen på naglarna i höst

*Inlägget innehåller reklam för lack till naglarna genom annonslänk till Bangerhead och Lyko*

Har du spanat in den senaste trenden på naglarna? Det handlar varken om klassiska höstnyanser som vinrött eller om någon avancerad nagelkonst. Istället är det flera nyanser av grått vi ser. Man kan tro att det blir deppigt men inte alls! Jag tycker det känns kul, snyggt och nytt. Det finns otroligt många variationer både vad gäller tonen och när det kommer till effekten på naglarna, allt från mjukt skimrande dimgrått till superelegant greige. Jag gillar ju att mixa och matcha, då blir det dessutom en helt annan look. Kolla här.

Grå favoriter på naglarna

Så vilka är nagellacken i grått som jag helst penslar på naglarna i höst? Här är hela listan.

  • Lillfingret: Krämigt salviagråa Wonder Nail Polish i Silver Sage från Isadora. Ca 99 kr, finns hos Bangerhead.
  • Ringfingret: Lätt skimrande greige i Graham som har en len satinlik finish och kommer från London Grace. Ca 149 kr, finns hos Lyko.
  • Långfingret: Krämigt asfaltsgråa Classy Grey från All I Am. Ca 149 kr, finns hos Lyko.
  • Pekfingret: Pastelligt dimgråa Pyrit från Idun Minerals. Ca 99 kr, finns hos Lyko.
  • Tummen: Effektlacket FX Expressie i Holo Filter från Essie med enhörningsglittrande silverfinish kan användas för sig själv på naglarna men också målas ovanpå en annan färg för fint partyskimmer. Ca 119 kr, finns hos Kicks.

 

Sugen på mer färgglatt på naglarna? Här hittar du nagellack i fler nyanser. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

9

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.