Jessica Blockström

3 nya favoriter som fixar snygga bryn

*Inlägget innehåller reklam för produkter till bryn genom annonslänk till Kicks, Lyko och Rapide*

Tänk vad mycket det gör för piggheten och strukturen i ansiktet att ha bryn. Det slår mig varje gång som jag fixar till dem. Lite färg, att forma, få till lite fyllighet – små saker kan tyckas men oj, vilken skillnad. Man får också fram de där lite tunnare som annars bara smälter ihop med huden. Det fina är att det inte ens behöver vara svårt. Det är tre nyheter den här hösten bevis för.

Serum för att boosta brynväxten

Mina bryn har varit rätt bra på att växa men det har på senare tid börjat glesa sig lite i ändarna. Och där är några partier som faktiskt fått lite luckor. Eller mer rätt – de hade. Under några veckor har jag testat det nya brynserumet från Anastasia Beverly Hills och det är verkligen toppen. Det har blivit betydligt mer yvigt befolkat på kanterna. Det gick också relativt snabbt för serumet att fixa detta. Så vad är det magiska receptet? Biotin, peptider, ricinolja, panthenol och koreansk ginseng. Det gör inte bara mina bryn fylligare. De känns också i bättre form vilket ger ett fint utgångsläge när man vill fixa till dem.

Brow Genius Brow Serum från Anastasia Beverly Hills kostar 660 kr och det finns på Kicks.

Kit för snyggt färgade bryn

Vill du vakna med snygg färg på brynen är permanent färg toppen. Nu har brynproffsen på Rapide gjort det enklare och roligare. Brow Tint är kit med allt som behövs minus vaselin eller annan fet produkt att skydda huden kring brynen med när du jobbar. Du får tre nyanser som du mixar själv till en som är rätt för dig, kräm som får färgen att utvecklas, pinne att blanda med, borste att applicera med och en liten tjusig glasskål som du rör ihop allt i. Instruktionerna är väldigt enkla. Jag var kanske lite feg första gången så det blev inget jättedrag i färgen. Ändå snyggt och perfekt underlag för att jobba vidare med t ex brynvax, penna el liknande. Man får en tydligare form att utgå ifrån. Och är du en försiktigt typ så är det här också bra. Här kan du se skillnaden före, under och efter.

Brow Tint från Rapide kostar 299 kr och det finns endast på deras egen hemsida här. 

Färgat vax för fylligare & formade bryn

Äntligen! Depend presenterade sitt uppdaterade brynvax för flera månader sedan på Daisy Beauty Expo. Jag blev förtjust redan vid första kontakten. Brow Lift Illusion Styling Wax lanserades först som en transparent produkt i våras. Då fick man snabbt kritik för att burken var liten och borsten för stor för att gå ner. Det har man lyssnat på och ändrat i nya versionen. Men inte bara det. Den lättjobbade formulan finns nu i fyra nyanser. Jag använder det inte riktigt som tänkt. Spolborste tycker jag ger dålig kontroll. Istället tar jag en snedställd brynpensel som jag arbetar med. Här lägger jag först grunden längs med undre kanten av brynet. Sedan jobbar jag upp och ut, formar och fixar. Här kan du se färgen Taupe med gårdagens Rapide-fix som grund.

Perfect Eye Brow Lift Illusion Coloured Styling Wax från Depend kostar 165 kr och du hittar det på Lyko.

Vill du ha fler smarta brynfixar-tips? Spana in vad proffset Lina har i bakfickan här. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

 

15

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.