Jessica Blockström

Ny look m hajpad concealer, mascara & kajal

*Inlägget innehåller reklam för hajpad makeup genom annonslänk till Asos, Bangerhead, Kicks, Skincity och Åhléns.*

hajpad grupp av makeup med mascara från chanel, rougestick från stila, flawless filter från Charlotte tilbury, the face pen från Jones Road, miracle blur från trinny london, Satin Kajal Liner från Victoria Beckham och black honey gloss från clinique

Det har trillat in en hel del önskemål om att jag ska testa makeup som blivit extra hajpad, produkter som inte finns i svenska butiker att testa. När jag var i London för att fira mammas 80-års dag för några veckor sedan passade jag på att bunkra upp med några av dem. Idag blev det till en hel look med dessa stjärnor. Vill du se hur looken växte fram ska du kika på min senaste reel. Den hittar du här. Men du kan ju se att de gjorde ett bra jobb på den här före/efter-bilden…

före och efter-bild med veckans look där jag använt hajpad makeup

Hajpad concealer från Jones Road

The Face Pen är concealer från Jones Road som finns i många färger

För några år sedan sålde Bobbi Brown sitt livsverk. Det dröjde inte länge innan det tisslades om nytt märke och för några år sedan kom Jones Road. Detta är makeup som ska vara enkel att använda, hon har beskrivit produkterna som en schweizisk armékniv. Den jag varit mest nyfiken på är concealern som är hajpad på sociala medier. Denna knubbiga penna kan målas direkt på huden eller värmas på handryggen och sedan duttas på med fingret. Det är en toppenprodukt att ha för sig själv när du bara vill få bort rodnad, fläckar eller mörka ringar. Den är lätt att tona in men konsistensen är inte glidig. Tvärtom är den lite trög vilket får den att sitta oväntat bra. Det är också därför det är bra att värma den lite. Den är ej helt täckande, för det bör du välja en annan concealer.

The Face Pencil från Jones Road finns i 25 nyanser, kostar xx kr och du hittar den på Libertys som skickar till Sverige.

Stora highlighter-snackisen

flawless filter från Charlotte Tilbury är populär highlighet, primer osv

Det finns inte någon highlighter som är lika hajpad som Charlotte Tilburys Hollywood Flawless Filter. Det är också en av de mest kopierade produkter just nu. det snurrar många tips om dupes på sociala medier. Jag är ingen storkonsument av highlighter men när jag hittar något som ger mjuk och fin lystereffekt blir jag ofta såld. Det är precis var du får med Flawless Filter som dessutom funkar under och över foundation och har sugeffekt likt en primer. Den ska kunna användas istället för foundation men det funkar inte på min lite ojämna hudton med rodnader osv. Däremot är den toppen till mogen hy då skimret reflekterar ljus utan att framhäva linjer. Tvärtom ser huden jämnare ut.

Hollywood Flawless Filter från Charlotte Tilbury finns i 12 nyanser, kostar ca 500 kr och finns på Asos (även om de är lite si och så med vilka nyanserna de har inne).

Favorit som bas just nu

favorit som foundation från it cosmetics cc+ nude glow som ger fin naturlig finish

Ovanpå ovan nämnda duo använde jag It Cosmetics CC+ Nude Glow, en uppdaterad version av märkets foundation. Jag gillar den otroligt mycket. Den ger en fräsch hudkänsla, jag tycker att finishen är härligt återfuktad. Otroligt snabbjobbad och så fin på min lite torrare vinterhud. Är du nyfiken på denna så har jag skrivit om den här.

Trollande filterbalm

miracle blur från trinny london är hajpad filter på burk

En av de produkter som blivit allra mest hajpad och som jag fått så många frågor om är den lilla burken med Miracle Blur från Trinny London. Det här är en fluffig balmlformula med suddeffekt. Du applicerar den där du vill att t ex linjer ska bli mindre tydliga och vips så händer just så. Inte så att den tar bort allt men det blir verkligen mindre tydligt. Jag var rejält skeptisk och även om jag inte tycker att du får samma magi som när Trinny själv använder den i sina inlägg på Instagram så duger det fint för mig. Jag använder den främst runt läpparna men också runt ögonen. Innehållet i burken är riktigt drygt. Det här är definitivt en av hennes bästa påhitt.

Miracle Balm från Trinny London kostar 345 kr och du hittar den på märkets hemsida som numera skeppar till Sverige.

Härligt krämrouge från retromärke

krämigt rougestift från stila i knalligt rosig färg

Stila var en gång i tiden ett av mina favoritmärken. Det var kul, innovativt och hade väldigt fina förpackningar. Nu är det tillbaka i Sverige igen med uppdaterad look och innehåll. Jag håller på att testa mig igenom produkterna men hittills verkar det lovande. Till den här looken använde jag Lip & Cheek Stick i den färg som är mest hajpad just nu, dvs den knalliga rosa Sheer Petunia. Den ser lite galet stark ut när man drar den över huden men smälter så fint i och ger en riktigt uppfriskande och fin ton när du arbetat in den.

Complete Harmony Lip & Cheek Stick från Stila finns i fem nyanser plus en bronzer, kostar 309 kr och just Sheer Petunia hittar du på Bangerhead just nu.

Hajpad lyxkajal från Victoria Beckham Beauty

Det är svårt att inte bli förförd när Victoria Beckham Beauty flimrar förbi på Facebook med reklam för märkets ögonpenna. Jag har länge länge velat testa om de verkligen blir så där supersnygga på som i de korta filmerna. Nu har jag två Satin Kajal Liner i två färger hemma, Fig samt Sea Grey. Till den här looken använde jag den fikonfärgade för att få en mjukare men ändå spännande ram runt ögonen. Det som förvånar mig är att pennan är så mjuk. Den glider snabbt på huden och det behövs en bas för att den ska fästa ordentligt. Idag hade jag Idun Minerals primer som är en matt puderskugga.

Tredje skuggan från vänster penslade jag över locken och upp en liten bit ovanför globllinjen, den längst till höger fäste jag Beckhams kajal med och de fick samarbete i en lite vinge.

 

Dessutom fäste jag den med en skugga i samma nyans från Ilia Beautys superfina The Necessary Eyeshadow Palette i Cool Nude. Det satt sedan i timmar, även vingen. Från paletten använde jag också den ljust dova lila på locken. Den finns på Skincity för 350 kr just nu.

satin kajal liner från victoria beckham i flera färger

Satin Kajal Liner från Victoria Beckham Beauty finns i 10 nyanser, kostar ca 250 kr och du kan endast beställa den från deras egen hemsida. Det förvånade mig att pennorna skickades från USA trots att det finns butik i England. De gjorde en tur runt halva Europa innan de två veckor senare landade hemma hos mig…

Smarta brynfixaren

hajpad brynvax med färgad formula från depend

En av mina mest använda brynprodukter just nu är den nya varianten av Brow Lift Illusion Coloured Styling Way från Depend. Du kan se den på looken här men också läsa mer om hur jag använder den och kolla in en annan look med detta smarta vax i detta inlägg. Jag har mest använt Taupe men kommer byta till Soft Brown då jag vill ha lite mer drag i tonen efter att jag färgat brynen.

Brow Lift Illusion Coloured Styling Way från Depend finns i fyra nyanser, kostar 169 kr och du hittar det på Åhléns.

Fäste med ikonisk duo

För att få allt att sitta ännu bättre körde jag en snabb pudervisp med ikoniska Loose Setting Powder från Anastasia (länk till Kicks) som jag ska skriva mer om senare samt min bästa settingspray från Milk som bara finns på Sephora. Läs mer om varför jag gillar den så mycket här. 

Ny hajpad mascara från Chanel

noir allure är ny lyxig mascara från chanel

Den nya überlyxiga allt i ett-mascaran från Chanel är verkligen genomtänkt in i minsta detalj. Noir Allure har en sådan där klick-funktion som hissar upp borsten, du får plastpiggar som är perfekt placerade för en elegant genomkamning och den svarta formulan har en liten dos av rött i sig vilket ska ge rejält med djup till blicken. Dessutom är pinnen mer flexibel än på andra mascaror då den har en del som är rörlig. Resultatet då? Riktigt fina fransar med härlig volym, bra längd och lätt att sprida ut dem för solfjäderfinish. Jag kan dock inte se någon tydligare böj än den mina fransar redan har.

Noir Allure Mascara från Chanel kostar 520 kr, finns enbart i svart och du hittar den i Chanels butiker, både irl och online.

Hajpad läppfärg i ny formula

black honey pop plush creamy lip gloss från clinique

Sist ut i denna produktkavalkad är ännu en som blivit rejält hajpad på senaste tiden men i en ny variant. Googla Black Honey och  du får över 1 miljard träffar. Galet! Denna kultprodukt som är ett färgat läppbalsam har en ton som verkligen blir fin på alla jag sett testa. Nu finns samma mörka mörka djupröda på Cliniques nya läppglans Pop Blush Creamy Lip Gloss. Det är också riktigt fint men såklart mer glossigt. Det sitter dock inte alls tillnärmelsevis lika bra som Almost Lipstick. Däremot väldigt härligt att svepa på, mer lent glossigt än klistrigt.

Pop Plush Creamy Lipstick i Black Honey från Clinique kostar 250 kr och det finns på Kicks.

Så här såg looken ut efter adventsfika med föräldrarna och svettig jackjakt med otålig tonåring. Läppglanset från Clinique har jag bättrat på såklart. Men riktigt bra hållbarhet på allt annat måste jag säga.

Alla Veckans look finns samlade här. Ha nu en fin avslutning på veckan 🧡

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

19

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Anna-Lena

  Hej! Har du provat någon annan produkt från Trinny London som du vill/kan skriva om?
  //Anna-Lena

  1. Jessica Blockström

   Yes! Jag har provat några stycken. Gillar de krämiga skuggorna mycket, rougen är fina men anser inte att de funkar på läpparna och när det gäller bryn/mascara-duon så är den första toppen medan den senare inte ger speciellt mycket effekt. Vi får se om jag får ihop ett inlägg med några av dem så du kan få lite mer ingående svar. Ha en fin dag!

 2. Lotta

  Så fint! Och så kul att läsa om allt!

  1. Jessica Blockström

   Åh tack! Blir så glad att höra detta

 3. Åsa

  Använder Miracle Blur på min pann-rynka – alltså den mellan ögonbrynen ovanför näsan. Och den suddar faktiskt ut vecket rejält!! Nyfiken på Trinnys hudvård också, kanske mest för att jag verkligen gillar henne 🙂

  1. Jessica Blockström

   Jamen visst är den riktigt bra. Man tror ju knappt det är sant och som jag skrev så blev jag förvånad över att effekten faktiskt satt i. Kul att du också gillar den. Ha det fint

 4. Monica

  Älskar att läsa om all mysig makeup, vill ha allt!! Men var kan jag köpa hem Charlotte T:s flawless filter hit hem till Sverige på enklast sätt? Har du något bra tips? 🙂 Asos är det tyvärr tvärslut på.

  1. Jessica Blockström

   Alltså så märkligt med den hemsidan, jag undrar om de köper hem en i taget. Det finns än så länge ingen annanstans i Sverige så vi får väl dra till London du och jag ☺️

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.