Jessica Blockström

Nyheter & trender på skönhetsmässan

*Inlägget innehåller reklam för produkter från skönhetsmässan genom annonslänk till Bangerhead och Skincity.*

nyheter från skönhetsmässan daisy beauty expo

Daisy Beauty Expo är skönhetsmässan som numera alltid kickar igång det nya året. Inte bara för att bloggare, journalister och influensers får en chans att mingla och mötas. Här finns alltid en massa roliga märken och spännande nyheter att upptäcka. Här kan du läsa om en tidigare mässa som Daisy Beauty ordnat. Skönhetsmässan började redan i fredags med tre föreläsningar där vi fick lära oss om så skilda saker som eksem och fjällskikt, frisyrtrender och fransserumets födelse. I lördags var det dags att vandra runt på Strandvägen 7A och upptäcka alla märken som var med på den här skönhetsmässan. Jag hann med nästan alla, räknade till att där var hela 78 stycken. Inte konstigt att man var rejält trött i kolan när man kom hem. Så vad hittade jag där? Här kommer det jag tycker var mest spännande för huden. Hår och makeup kan du läsa om i kommande blogginlägg.

Skönhetsmässan del 1: bästa nyheterna för huden

Fuktbombande toner

Morgonen började med att jag och Arga tanten ramlade rakt på en av de mest spännande nyheterna för huden, ett aktivt ansiktsvatten från Mette Picaut, eller behandlande som Mette själv kallar det. Aquamarine Bliss Treatment Toner är mer som ett essence i min mening då det har egenskaper som ett serum, otroligt skönt, djupt återfuktande men också direkt plumpande. Bland ingredienserna finns pentavitin, prebiotika, kristallen akvamarin samt extrakt från hjortron, havtornrextrakt och havre.

behandlande ansiktsvatten på skönhetsmässan

Aquamarine Bliss Treatment Toner från M Picaut kommer att kosta 469 kr när det dyker upp på salonger och i utvalda webbshopparna de närmaste dagarna.

Lugnande ansiktsvatten

Jag hittade ett annat otroligt härligt ansiktsvatten från omtalade Cosrx. Märket har en ny serie med propolis och där finns Full Fit Propolis Synergy Toner med fyllig formula som gör huden skönt återfuktad och mycket len. Toppen för den med lite rodnader och lättirriterad hud, denna lugnar snabbt och är oparfymerad.

Full Fit Propolis Synergy Toner från Cosrx kostar 269 kr/150 ml och den finns redan hos Bangerhead.

Kultig hudolja i härlig duschtvål

Patyka är ett gammalt klassiskt ekolyx-märke och på skönhetsmässan visade man upp några av sina ikoniska produkter i jubileumsskrud. Det är hela 100 år sedan en apotekare i Paris mixade ihop deras välgörande hudolja och nu har man gjort en så härlig duscholja för att fira det. Så himla fin. Kolla bara här!

Man längtar ju efter att få hoppa in i duschen med denna i badrummet.

Märket har också en hel del spännande för ansiktet. Ny serie är Lift & Glow med bl a en ljuvligt rik ansiktskräm. En av mina favorit är också Instant Wrinkle Filler som faktiskt gör just det namnet utlovar. Inte permanent såklart, men en trevlig hjälpreda när man önskar fylla ut lite snabbt. Jag var galet trött under mässan pga mycket lite sömn natten innan och denna gjorde att jag kände mig lite piggare ändå.

 

Huile de Douche Absolut från Patyka kostar 229 kr och du hittar den just nu hos Jolie.se.  Instant Wrinkle Filler går på 450 kr och den finns hos Bangerhead. 

Spännande hemmabehandling

Hos Dr Dennis Gross hade man såklart massor av bra produkter men inga nyheter att vissa upp. Däremot berättade de en så kul grej. Man väntar bara på att märkets ångmaskin ska bli CE-märkt här i Europa för att då kunna lansera den här. Pro Facial Steamer ska inte bara vara skön att ha i badrummet. Den ska också göra rengöringen effektivare och få dina produkter att gå djupare.

Innovativ version av ikonisk rengöring

Is Clinical är ett grymt bra salongsmärke och deras Cleansing Complex är en av de bästa rengöringarna som finns. På den här skönhetsmässan presenterades en ny variant av just denna. Rika och krämiga Cleansing Complex Polish har en bas av just den hyllade gelrengöringen men här har man mixat ner en mix av växtbaserad cellulosa och jojoba-pärlor samt salicylsyra för både kemisk och mekanisk exfoliering. Det lilla jag hann testa kändes mycket lovande.

Cleansing Complex Polish från iS Clinical kostar 515 kr och den finns redan på Skincity.

Kroppen det nya ansiktet

Q & A är brittiskt budgetmärke med en hel del prisvärda hudvårdsprodukter. Grejen här är att man, precis som the Ordinary, lyfter specifika ingrediser. Den här våren utökar man sortimentet med en kroppskollektion i härligt stora och färgglada flaskor och tuber. Du kommer t ex att kunna peela kroppen med skrubb som innehåller AHA-syra, tvätta huden med duschtvål där man mixat ner salicylsyra och smörja den med bodylotion berikad med t ex ceramider. Jag ser mest fram emot när de släpper sin lotion för kroppen med niacinamid. Hoppas såklart på att det ska vara en billigare men lika bra variant som den från Paulas Choice. 

Något du blev extra nyfiken på? Vi fortsätter imorgon med massor av roligt på makeup- och hårfronten. Hoppas vi ses då! 🧡

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

 

 

 

15

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.