Jessica Blockström

5 produkter som får mig att längta till duschen

*Inlägget innehåller reklam för produkter till duschen genom annonslänk till Kicks, Lyko och Åhléns.*

fem favoritprodukter till duschen

Precis som många andra just nu har också vi dragit ner värmen hemma, golvet i badrummet är himla kallt och det blir lite färre rundor till duschen än vanligt. Men det finns ändå saker som får mig att längta dit, produkter som gör att det känns varmt och mysigt trots allt.

Värm upp innan duschen

skrubb att massera innan duschen

Jag älskar en go peeling och att massera in det på torr hud ökar värmen och cirkulationen rejält. Jag blev inte helt såld på Mantles The Hot Ex direkt men den har vunnit i längden och nu är jag frälst. Den ger nämligen ännu mer värme och lyxkänsla. Den har perfekt mix av mjukgörande ingredienser och biologiskt nedbrytbara korn som är lätt att massera även om huden är torr och tar smidigt tar bort döda hudceller. Två andra bra saker: den är lätt att skölja av, huden blir så mjuk och doften är len citrus.

The Hot Ex från Mantle kostar 380 kr/200 ml och du hittar den hos Kicks.

Ren ekolyx

len olja att tvätta med i duschen

Patykas alldeles nylanserade duscholja behövde bara en vända i duschen för att jag skulle fastna för den. I Huile de Douche Absolue får du en len och lätt löddrande duschtvål med en hel radda välgörande växtingredienser som gör huden behagligt len. Den doftar dessutom så fint, fräscht blommigtDetta är en specialutgåva där man tillsatt märkets ikoniska olja som nu funnits i 100 år. Jag ramlade på den på Daisy Beauty Expo och skrev om den första gången här.

Huile de Douche Absolue från Patyka kostar 229 kr/xx ml och den finns hos Jolie.se.

Det mjukaste under

rengörande intimolja som ger lyxkänsla i duschen

Jag har fått lära mig att man inte ska tvätta snippi med tvål men det finns några tillfällen när jag ändå tycker det behövs och till och med är väldigt härligt. Det ena är om huden här är irriterad och den andra är efter mens. Men det behövs något som verkligen är snällt, mjukgörande och skönt att använda. Cleansing + Moisturising Oil  från Lip Organic Intimate care tickar i alla boxar.

Cleansing + Moisturising Oil  från Lip Organic Intimate Care kostar 219 kr/75 ml och du hittar den hos Lyko.

Hårbotten-SPA i duschen

massage för hårbotten i duschen

Ibland är det små detaljer som gör stor skillnad. Att massera hårbotten med en peelingborste kan vara en sådan sak. Jag har i balsam först och sedan trycker jag ner borsten lätt här och var. Just nu har jag en från det danska skönhetsmärket Pudderdåserne, en hovedbundsborste. Älskar danska språket.

Hovedbundsborste från Pudderdåserna finns just nu till halva priset som är ca 62 kr på Magasin.se.

Favorit efter duschen

lyxigt bodybalm att smörja in huden med efter duschen

Det finns många väldigt härligt saker att smörja in huden med efter duschen men min senaste favorit kommer från polska Hagi. Doften ska vara exotisk men för mig är den bara så ljuvlig, en mix av citrongräs, grapefrukt, salvia cederträ och vanilj. Fräsch och samtidigt behagligt mjuk. Formulan är som flytande balm, rikare än lotion men går ändå fint in i huden. Innehållet är otroligt väl sammansatt. Där är havreprotein som lugnar, aprikoskärnolja, sheasmör, risolja och  kärnolja från vindruvor som gör huden, babylen, bambu som ska bevara fukt samt extrakt från gurka som ger en fräsch känsla. Och kolla tuben. Så fin!

Natural Body Balm Bali från Hagi kostar 199 kr/200 ml och den finns på Åhléns.

Nyfiken på fler magiska krämer för kroppen? Spana in trion där alla innehåller niacinamid.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

10

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.