Jessica Blockström

GHDs spännande superverktyg för håret

ny varmluftsstyler för håret från ghd
Duet Style från GHD är det senaste inom beauty tech för håret där man kombinerat funktioner som tidigare inte alls gått att få ihop.

 

Det trillar in nyheter i en strid ström just nu och det är mycket fokus på håret. Senaste veckan har jag piggat upp håret med det senaste på maskfronten, testat flera spännande värmeskydd, väntat på ett pressprov av hajpat torrschampo och fixat frillan med en riktigt het maskin. I det här inlägget blir det fokus på det senaste inom beauty tech, närmare bestämt GHDs unika varmluftsstyler Duet Style.

Nya superstylern för håret

Trött på att först blåsa håret torrt med fön och rundborste för att sedan forma med ytterligare verktyg? Det slipper du med nya Duet Style. Här får du en två stegs-raket utöver det vanliga. Den plattångsliknande maskinen torkar håret och fixar sedan en slät och glansig finish. Det riktigt unika med den här maskinen är att du kan gå från handdukstorkat hår till färdigfixat på typ tio minuter. Lite beroende på hur tjockt håret är. Och det ska ske utan att håret tar skada. Hur är det möjligt?

Så fungerar Duet Style

Resultatet efter första försöket med GHDs nya varmluftsstyler.

 

GHDs nya hårverktyg är så här stor för att den innehåller en slags fön. Jo, det är sant. Du blåser håret torrt genom att först hålla den mot hårbotten i typ tre sekunder och sedan dra den ner mot topparna. Det fungerar, jag har testat. Även om jag upptäckt att jag faktiskt gjort fel. Man ska inte trycka ihop plattorna när man håller den mot hårbotten, de ska vara öppna. Jaja, det gäller att läsa instruktionerna… Längderna blir inte helt torra på första draget, det behövs ett par tre stycken. När du gått igenom hela håret så är det faktiskt ganska rakt och slätt men om du vill att det ska få ännu mer glans och bli än mer platt så växlar du funktion genom att trycka på en knapp. Vips så har fönen blivit en plattång. Det går så snabbt.

Plus och minus med nya verktyget för håret

Looken på håret efter en natts sömn på sidenkudden.

 

Trots att den ser lite otymplig ut så är faktiskt Duet Style oväntat enkel att torka håret med. Man slipper stå med fön och rundborste och ändå blir håret snyggt stylat. Jag tycker också att det får fin glans och jag har inte märkt att mina strån tagit stryk av den här egentligen helt galna behandlingen. Då den är modell större så är den dock inte lämpad för att t ex göra vridna lockar. Det går att böja topparna lite och forma luggen ganska mjukt men inget finlir. Jag upplevde att stylingen blev lite pinnig direkt efteråt. Men! Dag två, efter att ha sovit på min snälla sidenkudde, så var håret perfekt. Därför ser jag att denna är extra smart för dig som gillar att duscha och tvätta håret på kvällen men inte har tålamod eller ork att stå med fön och rundborste för att fixa frisyren. Resultatet håller också väldigt bra i flera dagar.

Priset för framtidens hårstyler

Innovation kostar, det vet alla som suktat efter en Airwrap från Dyson. Eller en Unplugged från GHD. Det här är inte ett budgetmärke, allt man släpper ifrån sig håller hög kvalitet. Därför kanske det inte är så chockerande att Duet Style går loss på en bra slant, det är en helt ny typ av stylingverktyg. Tekniken är så avancerad att det är svårt att återge. Vill du läsa mer så kolla här. Så vad kostar den? Du får betala 4399 pickadorer. Det är jättemycket pengar. Men det är också en cool apparat med smarta funktioner. Den släpptes igår, finns precis som Unplugged i både svart och vitt och du hittar den än så länge bara på GHDs egen webbshop.

Tänk på…

Glöm INTE värmeskydd även om den här maskinen ska vara lite snällare mot håret. Bra sådana kommer upp här snart. Håll utkik! Jag kommer också uppdatera här när jag testat Duet Style igen. Får se om det kanske blir mer volym i botten när jag följer instruktionerna till punkt och pricka… Vill du se hur det gick till när jag testade Duet Style första gången? Då kan du kolla på min reel här. 

Nyfiken på de bästa verktygen för håret som jag har i mitt kit? Spana in det här inlägget!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

 

11

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.