Jessica Blockström

Testar alla vinnare av Daisy Beauty Awards

*Inlägget innehåller reklam för vinnare av Daisy Beauty Awards genom annonslänk till Bangerhead, Kicks, Lyko, NK och Åhléns.*

För en vecka sedan stod jag på årets första gala och hade otroligt roligt. Den här upplagan av Daisy Beauty Awards bjöd på allt från roliga kändisar, överraskande nyheter, kära återseenden och såklart alla vinnare. De som kammade hem högsta poängen av de olika jurygrupperna. Så hur bra är de då? Jag har testat alla utom herrdoften från Armani och här finns verkligen några riktiga stjärnor. Bestämde mig därför för att göra en hel look med framför allt produkterna från de olika makeup-kategorierna. Ja, ett par andra fick följa med av bara farten. Så här blev det.

makeup med vinnare från daisy beauty awards 2023

Vinnare av Årets ansiktskräm

Midnight Recovery är en av mina favoritserier från Kiehls och i förra årets nyhet Omega-Rich Cloud Cream har man fått en ny fluffigt luftig ansiktskräm. Doften gör dessutom denna vackert blåa formula lite extra härlig att svepa in huden med till natten. Jag behöver dock både mer fukt och näring så för mig passar den inte som handen i handsken. Är du lite mindre mogen än vad jag är så tänker jag den blir toppen. Bra under smink är den!

Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream från Kiehl’s kostar 455 kr/50 ml och du hittar den hos Lyko.

Vinnare av Årets foundation

vinnare bästa foundation daisy beauty awards

Det har trillat in så många nya foundations det senaste året att jag faktiskt hade glömt bort Diors Forever Skin Glow. Kul därför att jag nu fick chansen att återupptäcka den, en riktigt fin och välgörande formula som är lätt att få jämn och fin. Den passar också min lite lätt skrynkliga och emellanåt torra hud bra. Dock ger den inte den tydligaste lyster. Vill du ha det ska du kika på någon av dessa. Men det finns två andra saker jag skulle vilja lyfta fram med denna vinnare. Den är så behagligt lätt på huden och sitter ändå otroligt bra. Hela dagen faktiskt. En sak till. Det finns väldigt många färger att välja mellan. Pluspoäng för det!

Forever Skin Glow Foundation från Dior kostar 590 kr och den finns hos Åhléns.

Vinnare av Årets rouge

årets bästa rouge vinnare daisy beauty awards 2023

Magiskt puder som nästan blir till en gel på huden och ger lyster utan att det glittrar – Re-Dimension Hydra Powder Blush från RMS Beauty är också mitt topp-rouge från 2022. Jag har testat flera av nyanserna och alla går så fint att tona in och lyfter verkligen looken. Att det dessutom går att köpa refill gör det bara ännu bättre. Det enda jag inte riktigt gillar är asken som känns lite billig på något sätt. Men allt kan ge inte se ut som Gucci…

Re-Dimension Hydra Powder Blush från RMS Beauty finns hos Bangerhead från 331 kr.

Vinnare av Årets brynprodukt

Det är absolut inget fel med den vinnare juryn röstat fram i brynkategorin. Jag tycker bara inte att Instant Brow Lift Wax från Browgames sticker ut så där blixtrande bland alla de brynvax på burk som följt i Anastasias Brow Freeze spår. Jag ska ärligt erkänna att jag inte heller är någon storkonsument av den här typen av produkt. Tonåringen använder betydligt mer. Ska du köpa ett transparent vax så är denna lättarbetad, borsten lagom stor och formulan osynlig. Brynen sitter också som klistrade tills du tvättar bort vaxet. Bra produkt helt klart, speciellt för den som inte är så van. Men jag hade satt mina pengar på Rapides smarta låda med allt du behöver för att enkelt färga brynen hemma. Här kan du läsa om den och en annan favorit från de nominerade. 

Instant Brow Lift Wax från Browgame kostar 175 kr/15 ml och den finns hos Bangerhead.

Vinnare av Årets mascara

Precis som foundation så var 2022 ett riktigt bra mascara-år. Det trillade in en hel hög med supermascaror. Men en hade jag faktiskt helt missat och det var den vinnare som presenterades på galan förra veckan. Limitless Lash Mascara från Ilia Beauty har en bra designad plastpiggsborste med kortare strån på ena delen och likt en kam med längre längs ena sidan. Den liknar omtalade mascaran Telescopic Lift från L’Oréal men ger mycket elegantare resultat. Jag har heller inte lyckats sticka in denna i ögat lika många gånger som jag faktiskt gjort med Telescopic (ja, det är ej skönt). Jag upplever också att formulan känns mer vårdande och lätt, trots den fyllighet man får på fransarna. En av flera favoriter från förra året. Här kan du läsa om några andra. 

Limitless Lash Lift från Ilia Beauty kostar 359 kr och du hittar den hos Skincity. 

Vinnare av Årets läpprodukt

Clarins ikoniska läppolja var en av de allra första. Nu har man gjort om både formula och förpackning. En riktigt bra produkt har verkligen blivit ännu bättre. Den har en krämig formula som trots det höga innehållet av oljor sitter kvar länge och ger elegant glans. Jag gillar de varianter som ger färg bäst, min favorit heter Plum. En värdig vinnare som är lyx att ha på fickan.

Lip Comfort Oil från Clarins kostar 230 kr/7 ml och den finns hos Kicks.

Vinnare av Årets damdoft

Jag har en hel del parfymer här hemma och några av dem är favoriter jag växlar mellan. Det är dock inte helt lätt att ta sig in på den där listan. Men förra året kom en vinnare, den alldeles ljuvliga Iris Porcelana från Ex Nihilo. Deppigt värre därför när jag lite snöpligt blev av med min vackra flarra pga klåfingrig människa. Men så fick jag uppdraget att sitta i jurygruppen som skulle utse vinnaren i Årets damdoft och halleluja – jag fick en ny. Åh, vad jag gillar denna mjuka dröm med noter från viol, iris och sandelträ.

Iris Porcelana från Ex Nihilo är en dyrgrip som går loss på 1730 kr/50 ml EdP och den säljs exklusivt på NK.

Förutom det här gänget ovan så var även dessa vinnare:

 • Arets kroppsvård blev Beija Flor Elastisk Cream som förvånande nog slog både Niacinamide Serum från Paulas Choice (läs om den senare här) och The Hot Ex från Mantle, båda två favoriter i mitt badrum.
 • Årets Still going Strong togs hem av Sunday Rileys superhärliga ICE Ceramide Moisturizing Cream.
 • Årets Hårprodukt fick en av de senaste månadernas mest omskrivna hårprodukter, närmare bestämt den mycket trevliga Dream Routine Overnight Hydration Mask från Amika.
 • Årets serum kammades hem av det alldeles utomordentligt välgörande Super Elixir från Verso som var en av mina mest använda produkter 2022. Du kan läsa om denna innovation här.

Vill du se hur den här looken växte fram? Kolla på min senaste Instagram-reel här. 

Lite mer makeup var det i ansiktet på galan, här bild från toaletten som pimpats med citat men också bjöd på filterliknande stänk….

Hej så länge 🧡

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

15

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Anna-Lena

  Hej! Tack för bra inlägg! För jag fråga vilken nyans av Rms rouge som du testade i din reel på Instagram? Jag tänkte beställa online men har svårt att välja färg så är besatt att ta reda på hur färgerna ser ut på någon med ljus hy.

  1. Jessica Blockström

   Tack snälla, så kul att höra! Färgen heter Pomegranate Fizz och den ser nästan galet rosaröd ut under locket men jag tycker den blir väldigt fin på. Men det är helt klart ett rouge som syns

 2. Anna-Lena

  Tack så mycket för snabbt svar! Har inget emot färgstarkt rouge förutsatt att jag klarar att vara disciplinerad med appliceringen så som du. Pekfingret är väldigt nära köpknappen nu 😀 Trevlig helg!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.