Jessica Blockström

Rocka sockan med vårens nya nagellack

*Inlägget innehåller reklam för nagellack genom annonslänk till Bangerhead, H&M, Kicks och Åhléns.*

Rocka sockan är ett underbart initiativ men tyvärr finns det mest svarta strumpor i min garderob. När det gäller nagellack är det däremot mer färgglatt, speciellt nu när vårens kollektioner trillat in. Därför bestämde jag mig för att lacka mina naglar i några av årets nya färger, fem nyanser av orange. Som en slags rocka sockan beautyredaktörs-style. För om förra året var väldigt grön skulle jag säga att det nu lyser av nyanser i den här sprakande färgen: knalligt, koralligt, eldigt, pastelligt och blommigt om vartannat. Det här är en av mina absoluta favoritfärger att på naglarna den här tiden av året och så några månader framöver. Liksom livets färg. Här har jag plockat ut fem nagellack som är riktiga glädjespridare.

nagellack i orange och korall
Så här ser flaskorna ut men färgerna görs mer rättvisa på naglarna ovan.

 

Fem nagellack i orange

Bella från London Grace är en lysande och krämig orangeröd. Den är lättmålad och täcker snyggt på ett par penslingar. Du ser den på lillfingret ovan. Bella kostar 149 kr och du hittar den här färgen hos Bangerhead.

H&M hakar på trenden med hög halt av naturliga ingredienser i sin nya nagellackskollektion och här har även korken gjorts av trä. Den här pastelliga persikotonen som sitter på ringfingret heter Piece of Cake. Vegan & Natural kostar 69:90 och finns på H&M.

Nature Strong i Once & Floral från OPI är också det ett nagellack med stor andel naturliga ingredienser. Den krämiga färgen på långfingret är en lysande orange möter fuchsia. Nature Strong kostar 222 kr och det finns hos Kicks.

Moab är det lite udda namnet på Mavalas nagellack från vårkollektionen Color Block. Det är en ganska klassiskt soligt orange nyans som jag gillar extra då färgen sägs vara inspirerad av solen över Utah. Och där är ju sonen just nu. Nail Color Silicium är ett extra stärkande nagellack med mineraler som kostar 63 kr, du ser det på pekfingret och det finns snart hos Åhléns.

Kaxigast i den här kvintetten är det neonlysande 7 Day Hybrid Polish Matte i 70101 från Depend som jag målat på tummen här. Precis som namnet antyder blir också finishen matt men det här går att justera. Vill du ha glansig neonorange? Toppa med glansgivande överlack. Depends nagellack i 7 Day-serien kostar 49 kr. Den här poppiga kollektionen har inte lanserats ännu, jag kommer uppdatera datum för släpp imorgon.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

11

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.