Jessica Blockström

Veckans look med multifunktionella nyheter

*Inlägget innehåller reklam för multifunktionella produkter genom annonslänk till Bangerhead, Lyko, Sephora, Skincity och Åhléns.*

 

Den här helgen har gått i solkyssta och rosigt våriga toner, inte bara för att det varit ett strålande väder. Det har trillat in flera nya stjärnor som är multifunktionella och passar så fint om man önskar framkalla en varm känsla även i makeupen. Vill du kika hur veckans look växte fram hittar du den i senaste reelen på min Instagram här. Produkterna kan du läsa om nedan.

Multifunktionella basdetaljer

Grunden blev en favorit sedan länge, CC+ Nude Glow SPF 40 från It Cosmetics. Det är en återfuktande, snabbjobbad och medeltäckande bas som är väldigt lätt att arbeta in och ger snygg lyster. Dessutom med ett högt solskydd. Jag har skrivit om denna multifunktionella foundation här.

Bronzer som smälter in

Rose Inc är relativt nytt märke här hemma, en serie makeup och hudvård i lyxklassen. Först ut att testas var Solar Infusion Cream Bronzer i färgen Capri. Den ser väldigt mörk ut i asken men ger fint solig effekt på huden även om jag nog skulle valt en färg ljusare. Åtminstone innan huden fått färg. Som namnet antyder är det en krämig formula men skir och lätt. Jag skulle beskriva den mer som fjäderlätt fast gel. Jag använder märkets dubbelfiber-borste för att svepa på. Bronzer kan du använda på flera sätt även om denna multifunktionella formula inte passar på läpparna. Det finns vårdande ingredienser som rosolja och mineraler vilket ger jämnare hudyta, t ex turmalin. Du kan välja mellan fyra nyanser.

Solar Infusion Cream Bronzer från Rose Inc. kostar 419 kr och du hittar alla nyanser på Skincity.

N° 5 Bronzer Brush från Rose Inc. kostar 329 kr men verkar inte riktigt ha landat i de olika butikerna. Du kan dock bevaka även denna hos Skincity. 

Krämigt stift att leka med

Ett annat nytt makeupmärke är Ariana Grandes R.E.M. Beauty där designen har en rymdlik design och förpackningarna glänser i silver. Än så länge har jag bara testat Eclipse Cheek & Lip Stick men gillar det mycket. Här får du ett väldigt pigmenterat stift som är snyggt på kinderna och oväntat skönt på läpparna. Det är inte lika torrt och tunt i formulan som många andra multistick och ger en lite mer glossig finish. Här har jag använt färgen Audition som beskrivs som Nude Pink men jag upplever att den har lite mer värme i sig än bilden ovan visar.

Eclipse Cheek & Lip Stick från R.E.M. Beauty kostar 219 kr och finns exklusivt på Sephora.

Multifunktionella palettfärger

Gucci Beauty släpper nya minipaletter i vår där du får mer än bara skuggor. De fyra nyanserna är en mix av puder och creme för att du ska kunna ha dessa både på locken, läpparna, huden och kinderna. Den guldskimrande dosan har spegel i locket och är oväntat lätt i handen. Till veckans look valde jag varianten som  heter Rosa Nitida (som i förinfon hette Rosa Nostalgia). I dosan ser det väldigt rosigt ut men på mig upplevde jag samma som med sticket från REM – det gav värme till hela looken. Jag tycker effekten blev både vårig och solig

Multifunktionella Palette de Beauté Quotuor från Gucci Beauty ligger i lyxklassen med en prislapp på 635 kr. Du hittar den exklusivt på Åhléns från och med v 14, dvs nästa vecka.

 

🧡 För den sotade ögonlooken använde jag krämiga favoriten Voyeur i kalla bruna tonen Cave från Hourglass, en kajal jag bland annat skrivit om här.

🧡 För att fästa pennan, sota och dra ut vingen lite mer använde jag den bronsiga skuggan i Idun Minerals palett Brunkulla som jag arbetade in med Smoky Eye Liner Brush från Laura Mercier som jag haft i min verktygslåda många år. Den finns på Bangerhead för 260 kr. 

🧡 Sista piffen på ögonlooken blev Ultra-Black Lash Lift Serum Mascara från Rose Inc som ger fint separerade och elegant böjda fransar med den härligt kurviga borsten. Formulan är vårdande och ger fyllighet men inte någon supervolym.

Ultra-Black Lash Lift Serum Mascara från Rose Inc. kostar 329 kr och du hittar den på Skincity.

Läppar med ny glossig favorit

För några veckor sedan släpptes nyheten att Carolina Gynning lanserar makeup och först ut blev Lip Shine Balm i fyra nyanser. Här använde jag den ljust beigebruna Bohemia som blev ett fint komplement till en lite mer intensiv ögonlook. Det är en mjuk, lättvallad och smickrande formula som ger fin glans och är lätt att bättra på och bättre på. Jag hade kanske trott att det skulle vara med skimrigt men inte. Bara härligt glossigt.

Lip Shine Palm från Gynning Beauty kostar 279 kr och du hittar alla nyanserna hos Lyko.

multifunktionella makeupprodukter
Veckans liga med många roliga nyheter från märken som Rose Inc., Gucci Beauty, Gynning Beauty och R.E.M.

🧡 Flera veckans look kan du spana in här.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

20

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.