Jessica Blockström

5 x handkräm med spf

*Inlägget innehåller reklam för handkräm med SPF genom annonslänk till Bangerhead, Meds, Revolve, Sephora och Skincity.*

handkräm med spf på rad

Nu stoppar jag snart undan mina vantar och låter händerna vara ute i det fria. Och det här året är jag förberedd. Jag har laddat med handkräm som inte bara gör huden mjuk utan också skyddar mot solen. För är det ett område på min kropp där UV-ljuset gått lite hårt åt så är det här. Nu tänker jag inte låta det fortgå så smörja smörja med SPF. Av någon anledning så har många märken slutat med just den här typen av produkt. Handkrämer finns det mängder av men de med SPF får man leta lite efter. Jag har nosat fram fem olika som jag testat. Kolla här!

Fickvänlig handkräm

handkräm med spf 30 får hello sunday

Hello Sunday är färgglada och prisvärda märket som gör allt från solskyddande serum till läppbalsam med SPF. Här finns såklart också en handkräm och den kommer i fickvänlig rosa tub. The One For Your Hands SPF 30 har en ganska lätt formula som går snabbt in i huden. Den känns dock inte direkt djupt återfuktande och ingredienser som aloe vera, allantoin och hyaluronsyra återfinns också ganska långt ner på INCI. Skön för dig som inte gillar när det ligger kräm kvar på ytan och vill ha hög SPF men mina torra handryggar behöver något med mer krut i. Det är något med doften här, den är lite gammal herrparfym.

The One For Your Hands Hand Cream SPF30 från Hello Sunday kostar 109 kr/30 ml och den finns endast hos Skincity.

Plånboksvänlig handkräm

handkräm med spf 30  från eucerin

Rikt krämig är Eucerins handkräm med världens längsta namn. Hyaluron-Filler + Elasticitet Age Spot Correcting Hand Cream SPF30 går inte lika snabbt ner i huden som ovan men gör den omedelbart behagligt len och smidig. Den känslan sitter dessutom i länge. Det blir som en lätt glidig slöja på ytan som jag tänker också skyddar mot fuktförlust. Jag älskar inte doften, den är lite åt salva-hållet. Men effekten är toppen. Förutom thiamodol, en patenterad ingrediens som ska motverka pigmentfläckar, finns också glycerin, kokosglycerider, sheamör och hyaluronsyra på INCI.

Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF30 från Eucerin kostar 149 kr/75 ml och den finns på Meds. 

Lätt handkräm med långvarig effekt

Ny för i år är Niveas handkräm Antidark-Spot Advanced Hand Cream SPF15 som lanserats i serien Luminous 630. Här får du lite lägre solskydd, en väldigt blommig variant av Nivea-doften plus en silkigt krämig konsistens. Ingredienserna är rätt lika Eucerins, det är doften, designen med kork istället för snäpplock och halten solskyddsfaktorn som sticker ut. Istället för thiamodol använder man den något luddiga Luminous 630 här för att minska pigmentfläckar. Vad det verkligen är ville man inte berätta när serien lanserades. Jo, mängd är inte heller samma men priset per ml skiljer sig inte så värst.

Luminous 630 Antidark-Spot Advanced Hand Cream SPF15 från Nivea kostar 109 kr/50 ml och den finns också på Meds. 

Lyxig handkräm

handkräm med frisk citrusdoft och spf

Skönast formula i denna liga har Jane Iredales lyxiga HandDrink Hand Cream SPF15. Den har också finaste doften, en Mantle-liknande citrus. Här blir också huden mjuk men jag kan inte känna någon hinna på ytan. Solskyddet, som består av mineralfilter, har en lite lägre siffra men då formulan också innehåller en hel rad med antioxidanter så boostas det skyddet. Här finns också glycerin, växtextrakt, chlorella-alg, eterisk olja och en hel del silikoner.

HandDrink Hand Cream SPF15 från Jane Iredale har ett ca-pris på 350 kr/60 ml men den finns för några tior mindre hos Bangerhead. 

Handkräm med högt SPF

handkräm från supergoop med solskyddsfaktor

Supergoop! är hajpat solskyddsmärke som denna vår nylanserats här hemma på Sephora. Man har specialiserat sig på att göra produkter för olika hudtyper, det finns bl a en rejält glow-boostande solkräm för ansiktet och en mattande för kombinerad problemhy. Handscreen, som deras handkräm heter, finns dock inte på Sephora än, oklart varför. Det är lite trist för vill du ha rejält högt solskydd är det här du hittar det, hela 40 i SPF. Den har en fin (och väldigt lång) INCI med många mjukgörande ingredienser, doftar milt av vanilj och kommer i en smidig platt tub som du lätt får med dig i väskan. Formulan är en smula trög men blir ändå inte direkt kladdig utan gör huden mjuk. Inget snäpplock men dock en kork som är enkel att sätta på och av.

Handscreen SPF40 från Supergoop! kostar 179 kr/30 ml och den går endast att beställa från Revolve. Det tog tre dagar för mig att få hem paketet.

🧡 Vill du ha något riktigt djupverkande för händerna? Dessa två serum gör magi med torr och söndertvättad hud på händerna.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

14

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.