Jessica Blockström

Badrumsskåpets hemlighet: Johanna Lind Bagge

*Inlägget innehåller reklam för badrumsskåpets hemligheter genom annonslänk till Bangerhead, Kicks, Lyko, Meds och Åhléns.*

I det första badrummet på min resa genom profiler och stjärnors rutiner och produkter, Rastaborgs slott där Johanna Lind Bagge bor med sin Anders.

 

Vad gömmer sig bakom badrumsskåpets luckor och lådor? Det undrar jag alltid när jag kommer hem till vänner och bekanta. Nu har jag tagit den nyfikenheten ett steg längre. Jag har helt enkelt begett mig hem till kändisar och profiler för att kolla in deras badrum. Spana in vad de har för lyxiga produkter och kolla efter sakerna de gömmer när det kommer gäster. Fråga om allt från budgettips och beautyhacks, produkterna de köper igen och igen och de som aldrig mer kommer genom deras badrumsdörr. Först ut är glädjespridaren Johanna Lind Bagge som du just nu också kan se göra succé i Let’s Dance. I det här avsnittet av Badrumsskåpets hemligheter bjuder hon på massor av bra produkttips, lyxig inredning och härligt hundgos. Och hon bjuder på sig själv. Vill du kika på programmet? Du hittar du här.

Badrumsskåpets hemligheter hos Johanna Lind Bagge

Johanna och Anders hade precis flyttat in på Rastaborgs slott på Ekerö när vi fick komma in hos dem. Det stod fortfarande flyttkartonger i hörnen och trädgården var under renovering. Men det var ju badrummet som vi siktade in oss på. Här finns inte mindre än tre stycken. Johannas är det lyxigaste med fristående badkar, till och med kristallkrona. Här inne finns dock inte bara superlyxiga produkter utan också riktigt bra budgetkap och några lite mer oväntade inslag. För hela klabbet får du kika på avsnittet. Här hittar du några av hennes favoriter i det egna badrumsskåpen.

Badrumsskåpets bästa rengöring

Som en SPA-upplevelse i en förpackning, så beskriver Johanna sin bästa rengöring. Det är Golden Amber Probiotic Cleansing Balm från M Picaut. Snygg förpackning, smälter bort smuts och smink, och doftar gott – lite som det gör i hela Bagges badrum.

Golden Amber Probiotic Cleansing Balm från M Picaut kostar 399 kr/125 ml och du hittar den hos Hudoteket.

Badrumsskåpets uppiggande mask

Johannas bästa quickfix på morgonen? En stor kopp kaffe och gel patches för ögonen som piggar upp. Hennes favorit är Rejuvenating Eye Gel Patches från Xlash som tar bort mörka ringar, påsar och trötthet.

Rejuvenating Eye Gel Patches från Xlash kostar 529 kr och de finns på Kicks.

Johannas bästa läppstiftstips

Läppstift ska sitta tycker Johanna, därför väljer hon helst matta varianter.

– Jag är inte så förtjust i gloss, tycker det mest kladdar runt.

Hennes mest använda läppstift just nu är ett som hon upptäckte under juryarbetet till Swedish Beauty Awards, närmare bestämt Hot Fluff 3 in 1 Stick från Jason Wu. Det kan du även använda som rouge. Det sitter snyggt i timmar.

Hot Fluff 3 in 1 Stick från Jason Wu kostar 179 kr och det finns på Åhléns. 

Badrumsskåpets klassiker

Johannas glammiga hår, hennes Fröken Sverige-look, stylar hon med en gammal klassiker, en maskin som funnits med ett bra tag och det av en anledning. Hon har inte tålamod att stå med locktång osv, det ska gå fort. Och det är precis vad det gör med värmespolarna i Babyliss Thermo-Ceramic Rollers. Johanna är inne på sin femte lockmaskin nu.

Thermo-Ceramic Rollers från Babyliss kostar 599 kr hos Meds.

Johannas bus-älskling

Jag och Johanna delar en favorit när det kommer till brun utan sol, närmare bestämt Self Tan Luxe Whipped Creme Mousse från St Tropez. Du kan läsa vad jag skrivit om den tidigare här. Även Anders Bagge, Johannas man, är svag för brun utan sol. Men den här får han inte låna av sin fru. Varför hon gillar den så mycket?

– Den doftar gott och ger så fin färg utan att du behöver vara proffs, förklarar hon.

Self Tan Luxe Whipped Creme Mousse från St Tropez kostar 499 kr/200 ml och du hittar den hos Kicks.

3 x budgetkap på slottet

Body Cream Moist från ACO är en av Johannas favoriter att smörja in kroppen med som bara kostar några tior och lika bra pris bjuder hennes bästa hårspray på. Den kommer från Proffs och hon har använt. Hemligheten?

– Inga fisiga sprayer utan en rejäl produkt som håller formen på håret.

Sist men inte minst så är mascaran på fransarna en plånboksvänlig variant som är effektiv. High Impact Volume Mascara från Isadora ger mycket fyllighet, går snabbt att få på, fångar varje frans och sitter genom Johannas alla skrattanfall.

Body Cream Moist från ACO kostar 65 kr kr för 200 ml på Meds, Proffs Super Strong Hairspray kostar 55 kr för megaflarra på 400 ml och finns på Lyko, och High Impact Volume Mascara från Isadora kostar bara 127 kr hos Bangerhead.

Johanna förklarar hur olika vi ser på hudvårdsrutinen jämfört med fransyskor och italienskor.

Smartaste sminkväskan

Genomgående i Johannas badrum är hennes necessärer, allt från stora beautyboxar till smarta drawstrings som hon tagit fram i samarbete med Ceannis. Och den senare blev jag verkligen såld på. Det är en påse som du kan placera i handfatet och veckla upp så ser du verkligen allt som är i. Perfekt för alla oss som inte har så bra krut i ögonen längre. I Johannas var det fullt av makeup från framför allt MAC, som är ett av hennes favoritmärken.

Chocolate Drawstring från JLB Collection kostar 499 kr och den hittar du på Johannas egen webbshop här.

Johannas 4 bästa skönhetstips

 • Var noga med att smörja in även halsen med hudkräm, gärna hela vägen ner till brösten. Gå också runt till nacken. Den behöver också kärlek.
 • Om du vill bli brun även på händerna utan att sola dem, använd en brun utan sol-mist som du sprejar över handryggen. Men böj ner
 • Testa nya produkter under minst 4 veckor innan du bestämmer dig om de är bra eller inte. Det tar så lång tid innan du kan se de verkliga effekterna.
 • Gå till en hudterapeut så att du kan få tips på vad just din hud behöver och be sedan om prover så du kan testa hemma. Det kommer du att spara pengar på, du slipper lägga pengar på produkter som inte passar.
Här är jag med producent-Rebecka hemma hos Johanna och väntar på att kamerateamet ska bli klara.

Mest förvånande svar

Jag gjorde några snabba fråga/svar med Johanna som inte kom med i den långa versionen. På frågan om hon använder solskydd trodde jag svaret skulle bli ett givet ja. Men till min förvåning så svarade hon faktiskt nej. Jag frågade faktiskt två gånger på grund av att jag blev så överraskad. Mycket riktigt hittade jag inte heller några solprodukter i skåpen. Johanna menar att hon inte solar och därför inte behöver det. Lite som sol-doktorn alltså

Snart kommer ett nytt avsnitt med en spännande profil och ett minst lika spännande badrum! Har du önskemål om någon du vill att jag hälsar på? Tipsa gärna!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

13

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Ida Johansson

  Så roligt!!! Längtar tills nästa inlägg!
  Tack för en suverän blogg! Som djurälskare är det lika roligt varje gång det står ett par meningar om vovvsingen! Så tack för det också!

  1. Jessica Blockström

   Tack, vad kul att höra!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.