Jessica Blockström

Vad är grejen med Lipgloss nails?

*Inlägget innehåller reklam för lipgloss nails genom annonslänk till Hudoteket, Kicks och Åhléns.*

När vi precis lärt oss fixa glazed donut-looken på naglarna så dyker en ny spännande trend upp – lipgloss nails är över hela min instagram just nu. Så vad är det? En väldigt stilren och fräsch manikyr med lätt tonat transparent nagellack, gärna rosigt men jag har sett varianter i beige och mer mjölkiga toner också. Precis som namnet antyder ser det ut som naglarna fått en strykning med just glossigt läppglans.

Hur får du lipgloss nails?

Det är buslätt men när looken är så här avskalad är det en sak som blir än viktigare än annars – nagelbanden. Så fram med nagelbandspeeling och nagelbandskräm och gör en snabbrenovering om de blivit torra och fnasiga under vintern. Min favorit som är lite dyr men dryg är Cuticle Eraser från CND som innehåller en liten pyts med AHA-syror. Den kostar 149 kr och finns på Hudoteket.

Se sedan till att nagelytan blir helt ren, det gör du enkelt genom att bara svepa remover över dem. Grunda med baslack, pensla på ett par lager av ditt tonade lack och avsluta med ett topplack som ger extra glossig finish, t ex Gel Setter Top Coat från Essie eller Step 4 Hybrid Top från Depend. Jag fuskade faktiskt och hoppade överlacket på både dessa, var tvungen att springa iväg. Så med topplack skulle de vara ännu glossigare (och sitta längre, får skylla mig själv).

2 x rosiga lack för lipgloss nails-looken

Med Nail Lacquer i Glow & Shine från Essie får du både uppfräschade ton och nagelstärkande formula. Du ser den på bilden här där jag håller båda flaskorna. Det är ett lack som ger en väldigt subtil rosa slöja även om den nästan ser röd ut i flaskan. Min mini fick jag i märkets julkalender och den finns tyvärr inte. I butik hittar du den i större flaska för 149 kr och den finns hos Kicks. 

Kure Bazaars Bubble VVee är min favorit. Det ger naglarna en mer läppglanslik rosen-ton, nästan lite som sirap. Det är också den du ser på bilden högst upp även om ljuset tonar ner det rosa en smula. Det är ganska tunt i konsistensen men går ändå lätt att måla på. Nail Lacquer från Kure Bazaar kostar 175 kr och du hittar det hos Åhléns.

Lipgloss nails med filtereffekt

Vill du ha en lite mjölkigare lipgloss nails-look som gömmer mer av nageln? Då är Rose Milk Glow, som också kommer från Kure Bazaar, så fint. Det kostar  175 kr och du hittar även detta på Åhléns. 

Tips på hur du fixar fina glazed donut-looken? Kolla på inlägget om den nageltrenden här. 

Letar du efter bra handkräm med SPF? Då ska du kika här. 

Ha en fin påsk 🧡

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

8

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.