Jessica Blockström

Oldie but goldie – Entrichs klassiker Carot Oil

*Inlägget innehåller reklam för carot oil genom annonslänk till Lyko.*

Marja Entrick ger behandling på sin salong back in the days.

 

Det är 80 år sedan Marja Entrich kickade igång sitt hudvårdsmärke, mitt under brinnande krig. Redan 1943 fanns det en rad produkter, alla med vegetabiliska ingredienser. Marja var vegetarian och ville inte smörja in sig med något hon inte kunde tänka sig att stoppa i sig. Legendaren finns inte längre men märket har precis relanserats här hemma. Det är hudläkaren Pyra Haglund som tagit in produkterna under sina vingar. Hon har gett dem ny uppiffad och mer elegant design men också tagit fram några nya produkter. Bland de mest kända och älskade som fortfarande lever kvar med sin ursprungsformula finns Carot Oil, en härlig bekantskap på flera sätt.

Multifunktionella Carot Oil

en flaska med carot oil från Maria entrich

 

Skulle du vilja ha fräschare hudton men gillar inte brun utan sol? Då är Marja Entrichs ikoniska Carot Oil perfekt. Förutom fina välgörande effekter har nämligen den här lena och behagliga oljan den egenskapen att du ser solkysst ut. Den härliga tonen håller i sig hela dagen men inte så mycket längre. Det finns inte några risker att det blir randigt eller fläckigt heller och du har ingen bus-lukt över huvud taget. Doft har den dock, men den är friskt härlig. Bland de naturliga ingredienserna finns här betakaroten, avokadooljan, e-vitamin, linfröolja och vetegroddsolja. Förutom den där fina tonen gör den huden mysigt len, skyddar mot fria radikaler och boostar både cellförnyelse och kollagenproduktion. Här kan du se skillnaden före och efter Carot Oil.

test av carot oil före och efter

Carot Oil från Marja Entrich är ett hudvårdskap för 299 kr/15 ml och den finns numera att hitta på Lyko.

carot oil Maria enrich hudolja
Carot Oil är också riktigt fin under makeup, så här blev det när sminket lagts på.

Modern klassiker

Jag har testat några av produkterna sedan pressmötet för någon månad sedan och har fått en annan stor favorit förutom Carot Oil. Det är den helt ljuvliga Avocado Balm, en rik men ändå sval kroppslotion som doftar underbart fräscht, smälter in i huden och får den att kännas som ny med bättre studs direkt. Otroligt härlig!

Avocado Palm från Marja Entrich kostar 349 kr för en praktiskt pumpflaska på 150 ml och även denna finns hos Lyko.

Nyfiken på fler älskade klassiker? Du hittar alla inlägg med oldie but goldie här.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

13

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Anna

    Ojojoj vad jag blev sugen på carot oil☺️ Kanonfin på dig

    1. Jessica Blockström

      Tack! Den är dessutom väldigt skön ☺️

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.