Jessica Blockström

Veckans power couple för hållbar läpplook

*Inlägget innehåller reklam för hållbar läpplook genom annonslänk till Kicks och Skincity.*

Vad får man om man kombinerar två läppfavoriter i en och samma look? Jo, ett riktigt power couple. Min bästa läpplook just nu består av livets läppenna från Babor i den magiska färgen Nude Berry. Den som passar alla! Jag målar den över hela läpparna och bara pyttelite också på konturen. På det sveps den härliga Lip Perfector från Clarins i Mulberry Glow. Förutom att det blir en så fin färg ihop så sitter denna läpplook otroligt bra. Nästan genom en hel konsert med Beyonce, ovan ser du makeupen jag hade när jag dansade loss på Friends arena i torsdags. När toppingen börjar försvinna sitter ändå färg kvar över hela läppen och man kan bara putta på lite mer av Lip Perfector. Och det hela känns inte ett dugg torrt, bara behagligt och snyggt.

Lip Liner i Nude Berry från Babor kostar 179 kr och den hittar du hos Skincity.

Lip Perfector i Mulberry Glow från Clarins kostar 220 kr och den finns på Kicks.

🧡 Ha en skön söndag!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

9

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åsa

    Det skulle vara roligt att få ta del av alla produkterna för looken. Vilken foundation och primer har du använt här, och vilken concealer? Otroligt glow! Tack för alla fina tips!

    1. Jessica Blockström

      Det ska ju absolut gå att ordna! Jag lägger upp looken i veckan. Och tack för pepp!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.