Jessica Blockström

Nya favoriter till ögonen

*Inlägget innehåller reklam för produkter till ögonen genom annonslänk till Bangerhead, Kicks och Åhléns.*

Det är mycket fokus på ögonen just nu. Förrförra blogginlägget handlade om vattenfast mascara, det har varit Arga tantens signatursotning, ett power couple till ögonen och för några veckor sedan hörde jag ett så intressant avsnitt av podden Hudvårdsdjungeln där de gästades av en ögonläkare. Och det fortsätter komma många bra nyheter som lyfter det här partiet. Jag har några favoriter som just nu går varma här hemma. Kolla in dem här!

Fransserum när ögonen är känsliga

Revitalash har i åratal haft ett av världens mest populära fransserum men det finns många som inte riktigt fixat formulan. Därför finns nu en variant som har en mildare innehåll. Revitalash Advanced Sensitive presenterades för oss i press på Daisy Beauty Expo i januari och har blivit en favorit hos många sedan dess. Jag använder det morgon och kväll och visst blir det skillnad. Visste du förresten att fransserum ska appliceras på fransarna och inte på huden vid fransrötterna? Det var nytt för mig.

Revitalash Advanced Sensitive kostar 1099 kr/2 ml men du hittar det hos 879 kr.

Franstången som inte kniper

Jag är inte jättebra på att använda franstång och gör det definitivt inte varje dag. En anledning är att jag lyckas knipsa till den där tunna huden på locken nästa vareviga gång. Men med Tweezermans nya franstång för mandelformade eller djupt sittande ögon har det inte hänt en enda gång. Då behöver man ju inte vara rädd för att böja fransarna något mer. Curl 38° Lash Curler är mer avlång och får med även mina små fransar på kanterna. Det blir också en snyggare böj för mig, plötsligt öppnas ögonen upp så där som det faktiskt gör på andra med vanlig tång. En keeper!

Curl 38° Lash Curler från Tweezerman kostar 269 kr och du hittar den hos Åhléns.

Brynmascaran som fyller & formar

Jag har testat så många brynmascaror, det är en favoritprodukt pga går så snabbt att få snyggare bryn. Länge var Benefit den bästa jag borstat över brynen men nu har jag fått en ny kärlek. Brow Renew Enriched Eyebrow Shaping Gel Fill är ju världens längsta och krångligaste namn men den är så enkel att använda. Swish swish över brynen och det blir superfina. Kolla här!

Den blir inte smulig för fem öre, sitter bra hela dagen och de fem nyanserna är verkligen fina. Dessutom är den faktiskt billigare än min tidigare favorit och innehåller mer än dubbelt så mycket formula. Här har jag nr 03.

Brow Renew Enriched Eyebrow Shaping Gel Fill från Rose Inc kostar 295 kr/6,4 g och du hittar den på Kicks.

Duopenseln som smeker på skugga

Det blir en till produkt från Rose Inc idag, jag kan inte släppa hur bra märkets dubbelsidiga ögonskuggsborste är. Här får du två borstar i olika storlekar, båda ganska så tätt packade med syntetiska stråna. De är mjuka och formade så att de verkligen följer ögat enkelt. Man har försökt efterlikna fingrets form men tycker att dessa är bra mycket bättre än mina kladdiga fingrar. Jag har ju lite rörigt på mitt ”sminkbord” för att alla nyheter jag vill testa hamnar där och det gör att jag ibland inte hittar vad jag letar efter. Varje gång det händer med den här borsten får jag panik. Vill inte förlora denna! En sådan som gör det lätt att få på ögonskugga snyggt och dessutom pressar in den för bättre hållbarhet. På bilden här ovan ser du borstarna från baksidan, lite märkligt men du kan se lite mer formen på bilden som inleder inlägget.

Number 8 Dual-Ended Eyeshadow Brush från Rose Inc kostar 335 kr vilket jag tycker är ett kap, du får ju två suveräna verktyg. Du hittar den också på Kicks. 

Är du nyfiken på det där avsnittet med ögonläkaren? Så intressant på många sätt men speciellt om du har problem med rinnande ögon eller har gjort botox! Du kan lyssna på det här:

🧡 Ha en fin kväll!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

13

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ewa

    Brynmascaran från Rose Inc var verkligen bra! Behövde en ny och efter att ha läst din recension så gick jag förbi deras NK disk och fick lite färghjälp. Så fina fina färger, ger djup åt brynen men ser naturlig ut. Toppbetyg!

    1. Jessica Blockström

      Vad roligt att höra! Den är verkligen en ny favorit här också.

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.