Jessica Blockström

De tog slut – fyra empties som ger det lilla extra

*Inlägget innehåller reklam för empties genom annonslänk till Bangerhead och Skincity.*

Empties är ett gammalt vedertaget begrepp i skönhetsvärlden och det syftar på de där produkterna som även vi som testar tusentals krämer, serum, schampon och tvålar varje år faktiskt gör slut på. Till sista droppen. Klipper upp och gröper med fingret för att få fram det sista. Anledningen är enkel. De är så himla bra att man inte kan låta bli dem, trots att andra produkter också står där i badrummet och vill ha uppmärksamhet. Av en händelse tog precis ett gäng sådana favoriter slut här hemma. Så om du letar efter riktiga pangprodukter – kolla in dessa fyra.

The Hot Ex från Mantle

Jag älskade inte denna peeling första gången jag använde den. Kanske inte konstigt då jag inte riktigt läst bruksanvisningen. Så jag körde på rätt inne i duschen. Jo men skön men inget särskilt faktiskt. Men när jag väl förstod att the Hot Ex gör sig bäst när man masserar den på torr hud, innan huden blir blöt, då trillade poletten ner. Så härligt riv, så underbart värmande känsla, så lent resultat. Hemligheten är en mix av naturliga korn, CBD-olja, havtorn och nobel-ingrediensen Q10. Geni-skrubb är det. Plus även för att burken är så lätt, man slår inte sönder tån om den råkar glida ur handen. Jag kommer att ha denna igen, erkänner villigt att det redan finns en full burk som bara väntar på att bli öppnad.

The Hot Ex från Mantle kostar 380 kr/200 ml men du hittar den just nu på Skincity för Black Week-pris med 25 % rabatt.

Body Oil Cleanser från Verso

Duschtvål är kanske inte det första som du tänker dig att lägga en biokvälls-slant på. Men då har du inte provat  Versos Body Oil Cleanser. Det här är som en rengöring för ansiktet med sina noga utvalda ingredienser och ljuvliga formula för den gör gott för allt från bacne* till skör barriär. Den här mjuk och skonsam men gör ändå rent, pumpen doserar perfekt och du behöver bara några droppar till hela kroppen – min flaska har jag haft i över ett år. Och då har jag ändå behövt dela den med andra familjemedlemmar som upptäckt dess storhet. Ingredienserna då? Här finns lugnande havre och exfolierande salicylsyra i en bas av återfuktande och mjukgörande solrosolja. Jag skulle säga att den dessutom är extra bra just nu när kylan sveper in. Har du torr hud är denna drömmen att använda i duschen.

Body Oil Cleanser från Verso kostar 599 kr för 300 superdryga ml men finns även denna på Skincitys Black-Week-rea med 25% rabatt. 

Izumi Tonic Strengthening Shampoo från Shu Uemura

Att tvätta håret i risvatten är en gammal japansk tradition som görs för att stärka stråna och göra dem tjockare. Det här har Shu Uemura utvecklat i sin Izumi-kollektion där misten du använder innan styling blivit en riktig snackis. Jag är väldigt imponerad av alla produkterna men den som tog slut först var just schampot. Det känns så oerhört lätt och snällt, efter tvätt är håret luftigt och fint. Som att håret varit på SPA. Jag upplever också att det inte alls går av eller slits på samma sätt, det går enklare att styla och få slätt och lystern är där. Ingen av produkterna i serien har heller någon framträdande doft. Den finns där men mycket lågmäld. Det är, som märkets slogan, verkligen hårkonst det de skapat här.

Izumi Tonic Strengthening Shampoo från Shu Uemura kostar 430 kr/300 ml men finns just nu hos Bangerhead till en bra Black Week-rabatt. 

Cicaplast Baume B5+ från La Roche-Posay

En återkommande produkt bland mina empties är denna som jag redan har skrivit om flera gånger tidigare. Den råkade ta slut (igen) samtidigt som lyxlirarna här ovan så då fick den såklart också vara med i inlägget. Vill du läsa om allt fint som den här superformulan gör, kika här. Den finns sedan tidigare i år i en större tub vilket är toppen om du använder flitigt av den, det blir lite billigare.

Får du några empties hemma? Finns det produkter du köper igen och igen? Tipsa gärna, älskar att höra om era favoriter! Imorgon kommer ett nytt inlägg om en gammal goding som äntligen är lite lättare att få tag på här hemma.

Ha en fin kväll

 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

12

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Annica

    Hej! När du testade schampot använde du balsam i samma serie eller har du testat om det är lika bra tillsammans annat balsam? Ett schampo som både stärker håret och gör det tjockare låter precis något som jag behöver men frågan är om man måste köra hela serien eller tror du det räcker med att börja med schampot för att få effekt?

    1. Jessica Blockström

      Hej hej, superbra fråga! Jag har främst kört med dem tillsammans, ville använda dem under en längre period för att verkligen se hur det funkade och blev så imponerad att det var svårt att byta ☺️ hade även misten under någon månad. Däremot har jag bara kört masken någon gång då och då, upplever inte att den gjorde någon större skillnad till eller från på effekten.

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.