Jessica Blockström

Veckans look med lyxiga makeupnyheter

*Inlägget innehåller reklam för lyxiga nyheter genom annonslänk till Bangerhead, Eleven, Kicks och Lyko.*

Det har formligen rasat in nya och väldigt lyxiga nyheter på makeupfronten den senaste tiden. Men det var faktiskt ett läppstift som inte alls är så dyrt som kickade igång inspirationen till veckans look, en gammal favorit i en ny färg som är helt ljuvlig. Men vi tar det från början.

Lyxiga basen

Jag är en förespråkare av primers, speciellt om du som jag har mogen hy. Här har jag fått en ny favorit den senaste månaden, Radiance Primer från Nars. Den rosatonade formulan är fjäderlätt, smälter formligen in i huden och ger en så fräsch lyster under vilken foundation du än väljer. Jag tycker också att den får allt att sitta väldigt snyggt. Bonus är SPF 35! Ovanpå den en uppdaterad foundation, närmare bestämt gamla godingen Face & Body. Alltid lite vanskligt att göra om en klassiker men här har Dior verkligen lyckats. Den går på så fint, är lättjobbad och ger en naturlig finish. Vad är nytt? Mer naturliga ingredienser och innehåller både hyaluronsyra och squalane. Den finns i hela 43 nyanser, jag har 2N. Som concealer den nya pärlan från Nars jag skrivit om här.

Radiance Primer från Nars kostar 455 kr/xx ml och du hittar den hos Kicks.

Dior Backstage Face & Body Foundation kostar 510 kr/xx ml och även den finns på Kicks.

Snabba festögon

Det har kommit en hel del paletter den här höst/vintern och många av det lyxiga slaget. En jag fastnat för är Mini Sultry från Anastasia, jag gillar det här lite slimmade formatet. Trots att den är en handflata stor ryms hela nio skuggor. Jag använde ljusare bruna Twig i en båge precis ovanför globblinjen för definition och rundhet. Efter det arbetade jag in mörkbruna Dystopian vid yttre delen och tonade den i kanterna. Runt ögat körde jag By Terrys Ombre Blackstar i Bronze Moon, den kan du läsa mer om här. Se så fint den glimrar på bilden längst ner. För lite extra tryck målade jag LH Cosmetics Crayon i svart på vattenlinjen i ytterkant. Sist den lyxiga mascaran Devotion från Dolce & Gabbana. Den gav rejält med fyllighet redan på första taget och sitter toppenbra – fattas bara till det priset.

Mini Sultry Eye Shadow Palette från Anastasia kostar 395 kr och den hittar du hos Kicks.

Devotion Mascara från Dolce & Gabbana är en dyrgrip för 420 kr och den finns exklusivt på Åhléns. 

Sista piffen på munnen

Så kommer vi till det där läppstiftet. LH Cosmetics släpper lite då och då nya färger på sitt mjuka och återfuktande Fantastick. Berry kom för bara några veckor sedan och jag är helt såld. Det härliga med just Fantastick är att det är lite transparenta, du kan ana den egna läpptonen igenom vilket gör att även starka färger inte känns så pang på rödbetan. Glömde nästan att jag har en annan nyhet på kinderna, det är flytande rouget Afterglow i Dolce Vita från Nars. Så fin färg men inte särskilt pigmenterat. Perfekt om du är en försiktig typ, så lätt att hantera. Jag som dock vill ha drag fick öka på dosen ett par gånger innan jag var nöjd. Tur det är hela 7 ml i behållaren.

Fantastick i Berry från LH Cosmetics kostar 229 kr men denna pärla finns hos Bangerhead för några tior billigare. 

Afterglow Liquid Blush i Dolce Vita från Nars kostar 440 kr och det finns just nu på Kicks.

Nyfiken på att se hur looken kom till? Då ska du kika här. Vill du se flera Veckans look hittar du alla här. 

Ha en fin kväll!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

22

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lotta

    Jättefint! Jag gillar brynen också.

    1. Jessica Blockström

      Tack snälla!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.