Jessica Blockström

Favoriter för skön nattrutin

*Inlägget innehåller reklam till nattrutin genom annonslänk till Bangerhead, Kicks, Lyko, Skincity och Åhléns*

Det är inte bara rengöringen med efterföljande produkter som gör min kväll. Jag har också en uppställning med favoriter som blivit till en riktigt skön nattrutin, ett gäng jag pysslar med precis innan det är dags att duna in. Det gör den där stunden lite lyxigare och jag går ner mer i varv. Men det finns också en annan anledning till den här sköna skaran. Genom att ladda på produkterna precis innan jag somnar har de timmar på sig att göra sin grej utan att störas av kaffedrickande, handtvätt, vindpinade hundpromenader och annat vardagspyssel. Så vad finns där på sängbordet just nu? Kolla här.

Nattrutin till händerna

Att massera in några droppar nagelolja på nagelband och under nageltoppen går i raketfart men gör stor skillnad. Är där någon irriterande flisa så har jag också nagelfilen redo. Just nu står klassikern O2 Grape & Avocado Nail Oil från Depend på nattygsbordet, flankerad av glasfil från Butter London. Till händerna kör jag en superkombo med serum under kräm, även här ett par klassiker: Frankincense Intense Hand Treatment Serum från Neal’s Yard Remedies som går på djupet och doftar ljuvligt av, just det, tränoter, samt härligt krämiga Dry Skin Hand Cream från L’Occitane. Blir det trångt bredvid sängen skulle jag skippa handserumet och ta någon droppe nagelolja under handkrämen för kureffekt.

 

O2 Grape & Avocado Nail Oil från Depend kostar 119 kr/10 ml på Kicks, Signature Glass Nail File från Butter London kostar 149 kr och finns snart hos Lyko, Frankincense Intense Hand Treatment Serum från Neal’s Yard Remedies kostar 489 kr/50 ml hos Skincity och Dry Skin Hand Cream från L’Occitane kostar 259 kr för en rejäl tub på 150 ml hos Åhléns. 

Målinriktad mask

Perfekta tiden att boosta läppformen just nu är natten. Då har huden här tid på sig att verkligen dra åt sig av fukt och näring. Ny favorit är är Lip Mask Soft Touch från All I Am som kommer i praktisk tub, är rejält krämig och fyllig i formulan som bland annat innehåller jojobaolja, ricinolja och hyaluronsyra. Just konsistensen gör att den ligger kvar en bra stund.

Lip Mask Soft Touch från All I Am Beauty kostar 299 kr/12 ml och den hittar du hos Lyko.

Enkla fottricket

Jag drömmer om att gå på fotvård men just nu finns ingen tid. Då är mitt knep att hålla huden mjuk och hälar lena att stoppa in fotkräm i min nattrutin, perfekt när man inte ska tassa omkring mer på några timmar. Jag har nog aldrig haft så fina hälar sedan jag började med detta. Tycker du det känns kladdigt att stoppa nysmorda fötter under täcken ska du definitivt spana in min favorit. Läs mer om denna toppenkräm här. 

Dofttips deluxe

Lavendel i all ära men tränoter är faktiskt något av det mest lugnande jag vet. För några år sedan intervjuade jag Farao Groth som berättade att han alltid använde doft som kvällsrutin, en lyxig detalj som faktiskt gör att man somnar med ett leende på läpparna. Just nu har jag parfymen från Maggie by Kakan som släpptes för någon vecka sedan. Tyvärr bara i en limiterad upplaga som gick åt i rykande fart. Jag håller tummarna att de gör en ny omgång snart, det finns hopp kan jag ändå säga. Även doftljuset bjuder på lyxiga tränoter, det är en av produkterna från min Space NK-kalender – Hinoki Fantôme från Boy Smells.

Hinoki Fantôme från Boy Smells i orginalversion får inte skeppas från Space NK i UK men det finns i en Holiday Edition, som du ser på bilden ovan, för 799 kr hos Bangerhead. 

Förutom ovan nämnda produkter så ligger det alltid ett gäng med makeup hairclips på mitt sängbord, använder dem ofta för att hålla borta håret under rengöringen och sen kommer jag på det när jag redan lagt mig. Köpte en laddning på Anthropology när jag var i London innan jul. I facket under finns också min LED-mask från Current Body som jag kör med ungefär tre gånger i veckan och som har flera olika LED, från rött till grönt. Den fick jag i samband med att de sponsrade avsnittet av Badrumsskåpets hemligheter med Robin ”Elecktra” Werner. Det kan du kika på här.

Har du något knep som gör sänggåendet lite skönare? Kanske din alldeles egna nattrutin? Tipsa gärna i kommentarerna.

Ha en skön kväll!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

14

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.