Jessica Blockström

Spännande beautynyheter på skönhetsmässan

*Inlägget innehåller reklam för beautynyheter genom annonslänk till Lyko, Meds och Åhléns.*

För nästan två veckor sedan gick Daisy Beauty Expo av stapeln igen, denna härliga mässa som håller på i två dagar och är en fest för alla som skriver, bloggar, vloggar eller instagrammar om beauty. Så pass intensivt är det att man dagarna efter går som i en fluffig bubbla, trött men glad och huvudet fullt av upplevelser. Och såklart beautynyheter. För det finns alltid massor av dem på mässan. Jag har redan fått fem favoriter som just nu går varma här hemma. Kolla här!

5 fina beautynyheter från Daisy Beauty Expo

Hinoki Body Collection, L:a Bruket

Jag är väldigt inne på tränoter just nu, du som läst det här inlägget har säkert noterat det. Därför blev jag så glad när L:a Bruket berättade att de nu utökar sin kollektion som heter Hinoki med kroppsprodukter. Jag har redan en så kallad doftetikett som sprider de här eleganta och samtidigt lugnande noterna i garderoben, man också sedan tidigare doftljus, linnevatten och doftstickor. Nytt i kollektionen är Hand & Body Wash, Body Lotion och Hand Cream, produkter som älskas av hela familjen för att de både har den här lyxiga doften med rökiga tränoter  men också för att de tre Cosmos-certifierade mixarna är otroligt härliga på kroppen.

Hinoki Hand & Body Wash, Body Lotion och Hand Cream från L:a Bruket kostar 320 kr/450 ml, 360 kr/240 ml resp 160 kr/30 ml och du hittar dem hos Åhléns.

Vitamin Glow Primer, Bagliora

När jag först kikade på formulan till Baglioras nya primer så tänkte jag att den såg på tok för skimrande ut, något som märkligt nog inte syns på bilden ovan. Men oj vad den är både fin och bra på huden. Den ger en härlig lyster som ändå ser fräsch och naturlig ut samtidigt som huden känns väldigt mycket jämnare. Ett riktigt toppenunderlag att applicera foundation ovanpå. Dessutom så sitter sminket verkligen så mycket bättre. På bilden här har jag lyckats köra en gubbvila på eftermiddagen, vaknat efter en timme för att inse att jag hade möte att springa till. Ända satt sminket från morgonen till stor del kvar. Hur mycket C-vitaminen, hyaluronsyran, niacinamiden och squalanen  hjälper kan jag inte svara på men det känns bra att ha denna på huden.

Vitamin Glow Primer från Bagliora är en lyxlirare som kostar xx kr men den innehåller mer än de flesta andra primers, här får du 35 ml i tuben, och du behöver bara en liten pärla för hela ansiktet. Du hittar den än så länge bara i märkets egen webbshop.

Lash Sensational Sky High i Burgundy Heat, Maybelline

En av årets hittills mest hajpade beautynyheter är den nya färgen på Maybellines succémascara Sky High. Redan förra året blev jag helt hooked på mascara som är rödlila, du kan läsa mer om det här. Men Byredos Mixed Emotions var tyvärr en limited edition som inte går att få tag på längre. Med nya Sky High i Burgundy Haze får ögonlooken ett väldigt spännande sug som är svårt att ta på, fransarna blir riktigt långa och svepande och du betalar hälften så mycket. Vill du ha mer fyllighet än längd? Då ska du spana in Charlotte Tilburys volymgivande Pillow Talk i Dream Pop (du hittar den exklusivt på NK)

Lash Sensational Sky High i Burgundy Haze från Maybelline kostar 229 kr men den finns just nu på Lyko till superpris.

Shea Butter Dry Skin Hand Cream, L’Occitane

Det här är inte en ny produkt utan klassiska favorithandkrämen Shea Butter Sky Skin som du säkert sett hundratals gånger redan. Dock i en annan förpackning. Jag brukar inte skriva om produkter som bara fått ny utsida men denna är så enkelt genial att jag inte kan låta bli. Det ser ut som du får skruvkork på toppen men  där luras ögat. För att få ut det välgörande innehållet behöver du bara flippa upp översta delen på korken. Enhandsfattning alltså. Dessutom är det samma material rakt igenom vilket gör att tub och kork enkelt kan återvinnas. L’Occitane är dessutom numera ett B-corp företag vilket är så många plus i min värld.

Shea Butter Dry Skin Hand Cream från L’Occitane kostar 95 kr/30 ml. Den har inte riktigt landat än men finns för bevakning hos Lyko.

Skin Purifier, Clinisoothe+

En av de mest intetsägande förpackningarna men med ett innehåll som faktiskt gör magi för dig med strulig hud, så skulle jag beskriva denna mist. Skin Purifier är ett vatten du sprayar på huden för att lugna och dämpa allt från acne till rosacea. Och det fungerar. Härom dagen när jag petat i mig lite för mycket vin och rosacea-plitorna dök upp på näsan som de alltid gör så fick ett par omgångar med denna allt att lägga sig. Man tror nästan inte det är sant. Jag har inte haft perioral dermatit på länge men vet många som fått hjälp av denna mest blygsamma av alla beautynyheter. Den innehåller hypoklor-syra som är känt för både renande och balanserande egenskaper utan att irritera huden ett endaste dugg. Det enda negativa är lukten, det är poolvatten-feeling i näsan. Men vilken hjälpe i badrumsskåpet!

Skin Purifier från Clinisoothe+ kostar 279 kr/100 ml och du hittar den hos Meds.

Väldigt härligt att få hänga med alla beauty-galningar en hel helg, mycket nörderi och massa skratt. Här med underbara Maggan på lördagens middag.

 

Det var såklart många fler beautynyheter på Expo men flera av dem vill jag kunna testa lite längre. Så håll utkik, nyhetsrapporteringen fortsätter snart! Ha en fin kväll nu

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

10

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.