Jessica Blockström

Hiss & diss bland vårens nyheter för läpparna

*Inlägget innehåller reklam för vårnyheter till läpparna genom annonslänk till Kicks, Lyko och Meds.*

Letar du efter sköna och snygga produkter att svepa på läpparna? Det kommer ett helt pärlband den här våren som är toppen, från härliga läppstift till välsittande läppennor – perfekt för att få till några av säsongens stora sminktrender. Men det gäller att se upp. Några av de mest efterlängtade nyheterna är smärtsamma magplask. Kolla här.

Snyggt och skönt stift till läpparna

Jag har sett flera poster på sociala medier om NYX Professional Makeups nya stift för läpparna, det med underbara namnet Fat Oil Slick Click. Några har jämfört det med hyllade balmsticket från Hourglass. Enligt mig går det inte att jämföra, det finns idag inget på marknaden som just Phantom, sorry (läs mer om det här). Med det sagt finns en annan produkt Slick Click är dupe på. I nyansen In a mood är det väldigt likt Cliniques kult-lippie Black Honey. Något mjukare men minst lika snyggt. Det glider skönt på och ger fin transparent ton som gör läpparna lite mörkare och glossigare. Jag tycker att det sitter nästan lika bra som Black Honey och känns mer mjukgörande med mixen av oljor från avokado, hallon och hjortron. Jag har testat flera färger som är fina men just In a mood har jag på fickan varje dag just nu.

Fat Oil Slick Stick i In a Mood från NYX Professional Makeup kostar 149 kr och du hittar det hos Meds.

Mångfacetterad läppenna

En av mina favoritkombos till läpparna just nu är att ha ovan nämnda In a mood ovanpå nya The All In One Lipliner från Isadora i Cranberry. Förutom att det ger ett djup till färgen så förlänger det hållbarheten på färgen med flera timmar. Men att Isadoras läppenna har blivit en ny favorit har även flera anledningar. Den är ganska mjuk i konsistensen vilket gör den skön att måla på just läpparna, den är rikt pigmenterad och fungerar fint på egen hand men är också alldeles utmärkt att fixa konturen med. Eller då som primer under ett läppstift, läppglans eller läppbalsam. Här finns en rad fina färger och som sagt – den sitter verkligen förvånande bra med tanke på mjukheten. Och kolla priset!

The All In One Lipliner från Isadora kostar 129 kr och du hittar 12 alla nyanser hos Kicks.

Läppgloss för självplågare

Ett toppengloss i budgetklassen är Maybellines Liftergloss. Därför var jag rejält taggad på att testa nya lippien i serien – Lifter Plump. Tanken här är att chili ska göra dina läpparna fylligare. Men man måste ha tagit fel på frukt när man kollade Scoville-skalan. Detta gloss är något som bara kan uppskattas av en riktig självplågare. Det bränner inte bara som eld på läpparna. Jag hade stickande chili-känsla på tungspetsen i över en timme. Om det har plumpande effekt? Det spelar ingen roll för Plumper Gloss kommer aldrig att hamna på mina läppar igen. En chilifrukt på förpackningen är verkligen inte tillräckligt. Men Lifter Gloss – den goa lippien rekommenderar jag alla dagar i veckan och den plumpande effekten från glansen och fukten är fullt tillräcklig för mig. Lifter Gloss är dessutom några tior billigare är sin tokiga syster.

Lifter Gloss Och Lifter Plump från Maybelline kostar 129 kr resp 169 kr och du hittar båda hos Lyko.  

Vill du ha tips på flera härliga produkter till läpparna – kika på det här inlägget

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

 

16

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Bjooti

  Alltså jag tycker Fat Oil är bättre än Hourglass Älskar det så mkt medan jag tycker att Phantom är för kladdigt och blöder ut.

  1. Jessica Blockström

   Underbart att det är så olika ändå!

 2. Bjooti

  Däremot är ju plumpern verkligen 100 procent katastrof. Testade ingen den innan den släpptes lös?

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.