Jessica Blockström

Veckans look med ljuvliga vårnyheter

*Inlägget innehåller reklam för vårnyheter genom annonslänk till Bangerhead, Hudoteket, Kicks och NK*

Äntligen är värmen här och med den ett helt lass med härliga vårnyheter att uppdatera sminkväskan med. Jag har inte riktigt hunnit blogga på ett tag, tiden har ätits upp av husförsäljning och en himla massa deadlines. Men som jag testat produkter, från lätta baser till en handfull med fina bruna mascaror. Så när jag fyllde år igår passade jag på att göra en reel med några av produkterna jag fastnat extra för. Så här blev looken.

Huvudrollsinnehavare i look med vårnyheter

Skiraste basen

Skin tint har varit en trend ett tag men nu börjar det dyka upp en ny typ av hybrid som är än mer lätt på huden. En sådan som jag kärat ner mig i är Super Radiance Tinted Serum från RMS, en tunnflytande bas som ger massor av härlig lyster. Men inte sådan som får nostippen att glänsa, mer en mjuk och fräsch välmående hud-glow. Basen är mineraler och därför får du också SPF i denna. Det innehåller också niacinamid och naturliga peptider. Det finns bara tre nyanser men eftersom alla är så skira gifter de sig fint med flera.

Super Radiance Tinted Serum från RMS kostar just nu 456 kr/30 ml på Hudoteket.

Mjukaste bronzern

Jag brukar tycka att bronzer är fint men har haft lite svårt att få till det bra på mig själv, speciellt när det kommer tull puderprodukter. Men bland mina vårnyheter dök lyxiga All Hours Hyper Bronze från YSL upp och det här pudret, med vårdande ingredienser, är en dröm att jobba med. Jag har nummer 2 Buff Dune som ser ganska ljus ut men är perfekt mot min ännu ganska bleka hud och formulan är så len, lätt att tona och sitter toppen. Här finns hela 10 nyanser vilket är mycket för en bronzer.

All Hours Hyper Bronze från YSL kostar 710 kr/8,5 g och du hittar denna hos Bangerhead.

Ögon sotade i brunt

Universalfärg brukar inte ringa så gott i mina öron, därför var jag väldigt tveksam när jag fick Revitalsh ögonpenna Defining Liner i handen. För den beskrivs precis så, som den bruna alla kan ha. Det kan jag förstås inte lova men jag har använt den varje dag den senaste veckan. Nyansen är mörk, nästan lite varm, och heter Dark Brown. Den är dessutom krämig, går att sota och håller sig på plats. Tyvärr verkar den inte ha släppts än så jag får uppdatera här när jag fått svar på när det händer. Men mascaran, den finns! Mac har precis släppt en brun version av sin MacStack. Mahogany Stack är en av de mörkaste bruna jag testat. Den blir mjukare än svart men ger ändå bra definition.

MacStack i Mahogany Brown från Mac kostar 415 kr men du hittar den just nu på Kicks till lanseringspris.

Glossiga läppar

Det blev en Tilbury-dubbel på läpparna den här gången, en kallt rosa kombo med läppennan Lip Cheat Pillow Talk i grunden och nya plumpande  läppglanset med skön kylkänsla Big Lip Plumpgasm som ingår i Pillow Talk-kollektionen. Jag brukar inte gillar plumpare, senast jag testade brann läpparna nästan upp. Men den här är faktiskt härlig och fin på också. Det enda jag inte riktigt gillar är förpackningen som är lite mycket, den känns inte så modern. Plumpgasm finns i två färger, här har jag den som heter fair/medium.

Pillow Talk Big Lip Plumpgasm från Charlotte Tilbury kostar 415 kr/5,5 ml och du hittar det exklusivt på NK. 

Fler fina vårnyheter kan du kika på här. Nu dags att hoppa i säng. Ha en skön kväll!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

17

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.