Jessica Blockström

Hej där! Det är jag som är Jessica. Sedan mer än 25 år har jag skrivit om skönhet i magasin som Amelia, Allas, Damernas Värld, Hennes och de senaste 20 har jag det underbart roliga uppdraget som skönhetsredaktör på Femina. Du hittar mig både i papperstidningen, på femina.se och snart även i rörlig form på olika sociala medier.

För Femina har jag också bloggat under Jessicas sköna värld men nu har jag alltså flyttat bloggandet hit. Du kan även se mig regelbundet skriva i Daisy Beauty och för Åhléns magasin och sedan mer än 10 år sitter jag i juryn för Swedish Beauty Awards. När jag inte har grottar ner mig i olika skönhetsprodukter försöker jag hålla jämna steg med familjens två tonåringar och vår väldigt lurviga katt (som har väldigt många likheter med en hund…). Just nu ser jag också mycket fram emot att borra ner mitt välsmorda ansikte i arbetet med Beautykollektivet, ett välgörenhetsprojekt jag dragit igång med några av mina fantastiska skönhetskollegor. Du kan läsa mer om det här.

Välkommen hit till mig!

På bloggen förekommer ibland affiliatelänkar, även kallat annonslänkar, för att hänvisa till andra webbsidor (ex. produktsidor hos e-handlare). Din upplevelse förändras inte beroende på om länken är en affiliatelänk eller ej, men jag tillhandahåller en liten ersättning för varje klick, beställning, köp eller order som du gör via min länk. Om ett inlägg innehåller affiliatelänkar märks detta alltid ut överst i varje inlägg.

Sök

©2020 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.

Arkiv
Kategorier